Aanmelden

Aanmelden

ITV Hogeschool biedt een vierjarige hbo-bacheloropleiding. De opleiding is geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen die door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan het hoger onderwijs gesteld worden.

De hbo-opleiding Tolk-Vertaler van ITV Hogeschool is geregistreerd in het register van de IB-groep onder nummer 34004.

Je kunt binnen vier jaar afstuderen, maar er ook langer over doen, als jouw persoonlijke omstandigheden dat vragen. Zo biedt ITV Hogeschool de mogelijkheid om een studiejaar in tweeën te splitsen, en je betaalt dan twee keer precies de helft van het jaarlijkse collegegeld. Je kiest voor het profiel tolk of vertaler, in een van de zes talen die ITV Hogeschool aanbiedt. Je studeert bijvoorbeeld af in de richting Vertaler Duits of Tolk Spaans.

Je schrijft je bij ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen in door een inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en ons per post ** toe te sturen. Door ondertekening van het formulier verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van ITV Hogeschool. Het collegegeld is inclusief inschrijfbedrag.

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je de factuur en de inlogcodes voor het online studiesysteem. Hierin vind je de collegeroosters, boekenlijsten en alle andere informatie die je nodig hebt om aan de studie te beginnen.

** Gezien de coronamaatregelen ontvangen we jouw inschrijfformulier ook graag gescand per email via admin@itv-hogeschool.nl

© 2020 ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen